Skip to content
  • Home
  • BBQ-Buddy
  • Vers
  • Recepten
  • Dubbeldoelkoe
  • Grabbelton
  • Mm?
Search for:
Logo BBQ Buddy Marcel Maassen transparant kleur
Snel betrouwbare informatie vinden terwijl het vuur loeit, dat valt nog niet mee. BBQ Buddy biedt je een (groeiend) alfabetisch overzicht van technieken, hardware, vleesdelen, bereidingswijzen, et cetera.
Alle op- en aanmerkingen, correcties en aanvullingen zijn zeer welkom. Deel je commentaar met mij met dit formulier. Hartelijk dank!

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

A

  • Al Asador (asador criollo)
  • Arrachera
Back to top

B

  • Bark
  • Bavette
  • BBQ aanmaken
  • Beer Can Chicken
  • Binchotan
  • Boodog
  • Boston Butt
  • Braai
  • Briketten
  • Brisket
  • Burnt ends
  • Butcher paper (slagerspapier)
Back to top

C

  • Caveman Style
  • Chimichurri
  • Chipotle
  • Chips
  • Chuck eye steak
  • Chuck roast
  • Chunks (houtblokjes)
  • Churrasco
  • Cuisson
Back to top

D

  • Diamanthaas (schouderhaas)
  • Direct grillen
  • Dome-temperatuur
  • Draad (van het vlees)
  • Dutch oven
Back to top

E

  • Entrecote
Back to top

F

  • Firestarter (chimney)
  • Flat iron steak
Back to top

H

  • Halve maan (bavette)
  • Hitteschild (heat deflector)
  • Houtmot (rookmot)
Back to top

I

  • Indirect grillen
  • Inside skirt (middenrif)
Back to top

K

  • Kamado
  • Kokosbriketten
Back to top

L

  • Longhaas (onglet)
  • Low & slow
Back to top

N

  • Nagaren (carryover cooking)
Back to top

O

  • Offset smoker
  • Oklahhoma Joe
  • Ossenhaas
  • Outside skirt (middenrif)
  • Over smoked
Back to top

P

  • Pulled pork
Back to top

R

  • Reverse searing (eerst garen dan grillen)
  • Rookhout
  • Rookring
  • Rusten
Back to top

S

  • Sekelbos
  • Short ribs
Back to top

T

  • Tube smoker
  • T-bone steak
Back to top

V

  • Vinkelap
Back to top


Search for:
Sluit