Ga naar inhoud
website van Marcel Maassen
    • Home
    • Recent
    • Recepten
    • BBQ-Buddy
    • Grabbelton
    • Over Marcel Maassen
    • Toggle website search
    Sluiten
    • Home
    • Recent
    • Recepten
    • BBQ-Buddy
    • Grabbelton
    • Over Marcel Maassen
    • Toggle website search
      Snel betrouwbare informatie vinden terwijl het vuur loeit, dat valt nog niet mee. BBQ Buddy biedt je een (groeiend) alfabetisch overzicht van technieken, hardware, vleesdelen, bereidingswijzen, et cetera.
      • A
      • B
      • C
      • D
      • E
      • F
      • G
      • H
      • I
      • J
      • K
      • L
      • M
      • N
      • O
      • P
      • Q
      • R
      • S
      • T
      • U
      • V
      • W
      • X
      • Y
      • Z

      A

      • Al Asador (asador criollo)
      • Arrachera
      Back to top

      B

      • Bark
      • Bavette
      • BBQ aanmaken
      • Beer Can Chicken
      • Binchotan
      • Boodog
      • Boston Butt
      • Braai
      • Briketten
      • Brisket
      • Burnt ends
      • Butcher paper (slagerspapier)
      Back to top

      C

      • Caveman Style
      • Chimichurri
      • Chipotle
      • Chips
      • Chuck eye steak
      • Chuck roast
      • Chunks (houtblokjes)
      • Churrasco
      • Cuisson
      Back to top

      D

      • Diamanthaas (schouderhaas)
      • Direct grillen
      • Dome-temperatuur
      • Draad (van het vlees)
      • Dutch oven
      Back to top

      E

      • Entrecote
      Back to top

      F

      • Firestarter (chimney)
      • Flat iron steak
      Back to top

      H

      • Halve maan (bavette)
      • Hitteschild (heat deflector)
      • Houtmot (rookmot)
      Back to top

      I

      • Indirect grillen
      • Inside skirt (middenrif)
      Back to top

      K

      • Kamado
      • Kokosbriketten
      Back to top

      L

      • Longhaas (onglet)
      • Low & slow
      Back to top

      N

      • Nagaren (carryover cooking)
      Back to top

      O

      • Offset smoker
      • Oklahhoma Joe
      • Ossenhaas
      • Outside skirt (middenrif)
      • Over smoked
      Back to top

      P

      • Pulled pork
      Back to top

      R

      • Reverse searing (eerst garen dan grillen)
      • Rookhout
      • Rookring
      • Rusten
      Back to top

      S

      • Sekelbos
      • Short ribs
      Back to top

      T

      • Tube smoker
      • T-bone steak
      Back to top

      V

      • Vinkelap
      Back to top
      Zoek op deze site Type en druk op enter om te zoeken