Bloembakkenoorlog in Wijdemeren

Bloembakkenoorlog in Wijdemeren

Share

Van 2010 tot 2014 zat ik in de gemeenteraad van Wijdemeren. Leerzaam, dat is het beste wat ik er achteraf van kan zeggen. En dit toch ook: af en toe best gezellig. Maar zinvol was het toch echt niet. Er is niets wat blijft of beklijft, of het zou de jeu des boules baan in Nederhorst den Berg moeten zijn waarvoor we subsidie beschikbaar hebben gesteld met de raad. Dat en soortgelijk klein grut, meer hebben we niet bereikt. Maar wat hebben we ons druk gemaakt! Tjonge jonge.


De geruchtmakendste episode van mijn raadlidmaatschap was zonder twijfel de bloembakkenoorlog. Zonder verdere toelichting verwijs ik naar de video-opnamen van het Radio 1-programma Spijkers met koppen. Daarin ging ik met Theo Reijn (CDA) in discussie, wat toch ook weer ‘best gezellig’ was.

 

Bloembakkenoorlog in Wijdemeren

Reacties

Reacties