Bouwen & Barbecueën 1: heien, gerookte bavette en hamburger.

Share

Mijn zoon Kick (bijna 16) en ik wonen in een schattig huis in Nederhorst den Berg. Huisje, beter gezegd, want met slechts 82m2 is het behoorlijk krap. Tijd om meer ruimte te scheppen.

De komende maanden hebben we vrijwel dagelijks geweldige vaklui over de vloer die een prachtige aanbouw voor ons gaan realiseren. Hopelijk is ons budget toereikend voor een mooie overkapping. In mijn dromen zie ik mezelf daar al heerlijk staan barbecueën terwijl het pijpenstelen regent – geen centje pijn.

Ik ga de bouwvakkers regelmatig verwennen met lekkere dingen van de BBQ. Want ik heb dan wel twee linkerhanden en ik kan amper zelf een schilderijtje ophangen, maar dat barbecueën gaat me een stuk beter af. In deze vlog Bouwen & Barbecueën zie je hoe onze bouw vordert en wat er ondertussen allemaal van het grilrooster komt. In Aflevering 1 zie je het heiwerk. Machtig mooi om te zien, vond ik. En Jeroen en Jaco van Heibedrijf De Poel vonden de bavette machtig lekker en aten een hamburgertje toe. Camera, geluid en montage: Kick Maassen