Spaghetti Bolognese recept Marcel Maassen

Spaghetti Bolognese – maar dan echt

Het kost aardig wat tijd om een klassieke Bologne-saus te maken. Maar als je een flinke ketel maakt en de saus in porties invriest, zet je snel een top-pasta op tafel als je geen tijd hebt om te koken.

Meer »
mosselen-op-de-bbq Heemskerk Maassen

Mosselen van de barbecue

Je hebt een barbecue en daar leg je mosselen op. Zodra de schelpen opengaan, eet je de mosselen op. Zo proef je de ware smaak van mosselen. En die is heerlijk.

Meer »
Klassieke Italiaanse Lasagne bolognaise recept Marcel Maassen

Klassieke Lasagne alla Bolongese

De klassieke, authentieke Lasagne alla Bolognese maken is veel werk. Zeker als je ook nog zelf het deeg maakt en lasagnebladen rolt. Maar hemeltjelief: wat is dat goddelijk lekker!

Meer »

Maak ‘ns 1 x échte lasagne

Als zelfs slechte lasagne al lekker is, hoe lekker moet de allerbeste lasagne dan wel niet zijn? Ik heb de allerbeste lasagne gemaakt die ik kon verzinnen en die was zó verschrikkelijk lekker. Dit is mijn videorecept.

Meer »
Recept tumis boontjes Marcel Maassen Indisch

Tumis boontjes

Tumis boontjes is mijn favoriete Indische groentengerecht. Mits die boontjes lekker knapperig zijn en niet kapot gegaard. Zo doe je dat.

Meer »
maassen-heemskerk-kikkoman-contest

Alles in de kliko man!

Kikkoman heb ik altijd in huis, al vele jaren, maar iets bijzonders doe ik er echt nooit mee. Ik doop er mijn sushi in, niet meer dan dat. Maar nu is er een heuse Kikkoman-contest waarmee je twee retourtickets naar Japan kunt winnen. Maar wat ga ik dan in vredesnaam daarmee maken?

Meer »
Hele vis heel houden op bbq

Alarm: vis op de bbq

We schreven er eerder al een stukkie over: vis op de barbeque. Dan gaat bij menigeen het alarm af. Mislukt natuurlijk weer, zoals altijd. Blijft

Meer »
Pasta met scheermessen Heemskerk Maassen

Pasta met scheermessen

Scheermessen zijn heerlijke schelpdieren. Je kunt er van alles mee doen: kort bakken in de pan, op de bbq, op de grillplaat, allemaal goed. En je kunt er ook een superlekkere pasta mee maken. Pasta met scheermessen, dat wil je proeven, dat wil je maken!

Meer »