Apetrots: het eerste lichtgedicht van Nederland!

Share

Jawel, apetrots ben ik, omdat mijn gedicht Ooit onlangs is verkozen tot het eerste Lichtgedicht in de Nederlandse literatuur. De Huiskamercommissie van de Nederlandse Letterunie koos Ooit om z’n poëtisch-decoratieve waarde.
Mijn Lichtgedicht wordt nu grootschalig in productie genomen. Dat betekent, dat ook u mijn prachtige verzen in de vorm van een waxinelichtjeshouder binnenkort kunt laten flikkeren en schitteren op uw salontafel.
Uw eigen Marcel Maassen Lichtgedicht is een sierraad voor elke huiskamer, ongeacht of u modern woont en strak, of juist landelijk of misschien zelfs vrolijk volks (Blokker-stijl, zeg maar). De visite zal u er zeker om benijden!

U kunt nu intekenen op het Marcel Maassen Lichtgedicht voor de voordeelprijs van 92.69 EURO. Aarzel niet, koop!

Dit is de tekst van uw Lichtgedicht, Ooit.

Ooit verliefd was ik zó blij
later verdrietig, ontroostbaar nagenoeg.
Maar toen weer een ander en ik weer zo totaal dat ik niet meer wist
hoe of wat met haar en mij.
Alles kwam goed en ging ook weer voorbij, helaas.
Opnieuw verdriet dat opnieuw gesmoord
in nieuwe liefde enzovoort.
Ooit gebeurde alles voor het eerst
wat later nogmaals, nogmaals en wederom.
Ooit was alles leuk, nu is alles stom.

Hier ziet u de 3d-weergave

En zo ziet dat eruit als we het gedicht in volle actie en in 3d laten bewegen. Nou?