Rubs, hoe wat en waarom

Hoe gebruik je een dry rub bij het barbecuen? Hoe maak je jouw eigen killer rub? En hoe zorg je ervoor dat die rub verandert in een fantastische bark. Hier lees je alles over het gebruik van rubs.

Meer »
Reverse sear t-bone Marcel Maassen BBQ Buddy

Reverse searing: eerst garen dan grillen

Reverse searing – eerst garen dan grillen – is de perfecte methode om dikkere steaks te bereiden. Je krijgt een heerlijke krokante korst op het vlees terwijl een maximaal deel van de binnenkant volmaakt medium rare is.

Meer »
Marcel Maassen The Meatlovers T Bone Steak

T-bone steak van de BBQ

Een T-bone steak perfect bereiden op de barbecue, dat is niet zo makkelijk. Met dit recept gaat het je lukken om precies goede kerntemperaturen te bereiken.

Meer »

Bavette van de barbecue

Bavette van de bbq is waanzinnig populair. En terecht, het is ook waanzinnig lekker. Hoe gril je die bavette op z’n allerbest? Hier is mijn (video) recept.

Meer »