Bavette van de barbecue

Bavette van de bbq is waanzinnig populair. En terecht, het is ook waanzinnig lekker. Hoe gril je die bavette op z’n allerbest? Hier is mijn (video) recept.

Meer »
Bloemkool van de BBQ Marcel Maassen

Bloemkool van de BBQ

Goed gekruide, mooi gegaarde en daarna gegrilde bloemkool is heerlijk van de BBQ. Zeker als je er nog wat rook tegenaan gooit. Dit is mijn (video)recept.

Meer »

Spitskool van de barbecue

Spitskool is een geweldige groente om op de BBQ te bereiden. Iedereen houdt ervan, zelfs de verstokte vleeseter. En het is zeker niet moeilijk om te maken.

Meer »

Oranjekip

Het was even wat anders dan met een kluitje mensen met drie glazen bier in je hand ergens voor een kroeg te staan, maar al met al heb ik deze Koningsdag in mijn eentje toch zeer nuttig besteed. Oranjekip, kan zomaar een klassiekertje worden.

Meer »

Nieuwe video voor The Meatlovers

Vandaag staat er een nieuwe video van The Meatlovers online op YouTube. Hierin ben ik met bavette in de weer op The Big Green Egg. Het recept voor de bereidingswijze vind je hier.

Meer »

Aspergebedevaart

Met maar liefst 7 Michelinsterren aan boord gingen we in een superdeluxe touringcar naar Zwitserland waar de heren een geweldig Asperge Gala verzorgden. Dit zijn de ware ambassadeurs van het Witte Goud.

Meer »

Takeaway pizzaoven

De Roccbox is een draagbare (maar best zware) pizza-oven die je op hout en op gas kunt stoken. En niet zomaar een beetje, maar tot wel 500 graden Celsius. Is dat wat?

Meer »

Oesterorgie

Dit moet je echt een keer doen: zelf oesters rapen (en eten) in Zeeland. Hier mijn videoverslag en een waanzinnig goed recept van meesterkok Michel Lambermon voor op zeewier gestoomde Zeeuwse oesters met oosterse marinade.

Meer »