Mijn memoires (deel 1)

Share

Ik heb nagenoeg niets meegemaakt. Als ik niet slaap (acht uur per dag), zit ik achter een computer en tik. Mijn territorium is niet groter dan een meter of anderhalf in het vierkant, dat volstaat. Zo gaat het er al vijftien jaar aan toe en zo blijft dat ook zolang ik het althans voor het zeggen heb wat mijzelf betreft. De kans dat ik wél nog iets ga meemaken, is verwaarloosbaar klein en daarom heb ik vandaag, op mijn 44ste verjaardag, besloten dat ik mijn memoires net zo goed nu al wel kan gaan schrijven. En met de voltooiing van deze inleidende alinea zeg ik: dat schiet al lekker op. Ik meld mij spoedig weer met nieuwe levensavonturen.

Naschrift
Nou ja, niets meegemaakt… Zojuist zat er dus een fruitvlieg in mijn verjaardagswijn. Zie die er maar eens uit te krijgen met een blote vinger, dat valt niet mee. Tip: theelepeltje!