Sensationeel snel smakelijk

Share

Italiaanse pasta’s, daar ben ik niet zomaar een beetje dol op. Het liefst at ik pasta als ontbijt, lunch én avondeten. En dan nog zou je mij midden in de nacht wakker mogen maken voor nog een extra portie. Een oneindig aantal variaties voor sauzen kun je vinden en zelf verzinnen. Als je ook maar een beetje gevoel hebt voor smaakcombinaties, kan het eigenlijk al niet meer mislukken.
De spaghetti con colatura di alici staat in mijn top 5 van favoriete pastagerechten. In eenvoud en unieke smaak absoluut niet te evenaren. Je zet dit gerecht – echt! –  in tien minuten op tafel. Het recept vind je hier op de receptenpagina.

De eenvoud van de bereiding (zie mijn video hieronder) staat in sterk contrast met de gewichtigheid waarmee deze vier Italiaanse chefs het gerecht bereiden. Een video om van te smullen!

4 Italiaanse chefs bereiden spaghetti con colatura di alici

Mijn receptvideo