Nieuwe video voor The Meatlovers
Vandaag staat er een nieuwe video van The Meatlovers online op YouTube. Hierin ben ik met bavette in de weer op The Big Green Egg. Het recept voor de bereidingswijze vind je hier.
Vandaag staat er een nieuwe video van The Meatlovers online op YouTube. Hierin ben ik met bavette in de weer op The Big Green Egg. Het recept voor de bereidingswijze vind je hier.
In een offset smoker werk je altijd met indirecte hitte op een temperatuur tussen de 100 en 150 graden. De BBQ bestaat minimaal uit twee delen: een vuurkamer (firebox) met…
Pulled pork is een BBQ-gerecht van vlees uit de schouder van een varken dat je low & slow bereidt. De urenlange indirecte garing op lage temperatuur breekt het bindweefsel in…
Hoeveel betekenissen kan één woord hebben? Churrasco is werkelijk een toverwoord. In het Spaans en het Portugees is het allereerst de naam voor rundvlees of gegrild vlees in het algemeen.…
Bereiding direct, 52 graden US Outside skirt, Beef Plate Skirt, Boneless, Diaphragm, Fajita Meat, Fajita Steak Outside skirt is net als inside skirt afkomstig uit de middenrifspier (diafragma) die om de…
a Bereiding direct, 52 graden De inside skirt wordt gesneden uit de vang (de flank) van het rund. Dat is hetzelfde deel waaruit ook de vinkelap en de halve maaan (bavette)…
Bereiding reverse sear, eerst indirect garen op 120 ºC en daarna direct grillen bij 250 ºC. Voor rare tot 52 ºC kerntemperatuur, voor medium-rare tot 54 ºC. US flank steak | UK…
Bereiding direct, 52 graden US flap steak of flap meat | UK flap steak of flap meat | DE rind flapmeat | FR bavette du flanche (of flanchette) De halve maan is een…
De dome-temperatuur is de luchttemperatuur in een BBQ met een gesloten deksel of kap. Het is de temperatuur die je afleest op de ingebouwde thermometer van een kogel-BBQ of kamado.…
Bereiding direct, 52 -56 graden UK Butlers' Steak| DE Glätteisen Steak | AUS & NZ Oyster blade Steak De flat iron steak wordt gesneden uit de schouder van het rund. Het…